FORGOT YOUR DETAILS?

Zinkwerken

Dakgoten en dakranden plaatsen of vernieuwen?

Bij Allrenodak kan je terecht voor zowel het plaatsen als het vernieuwen van je dakgoten – en/of randen. Hoewel we verschillende materialen aanbieden, zijn we gespecialiseerd in zinkwerk. Al vele jaren is zink één van de betere materialen om regenwater op onze daken weg te werken. Het is makkelijk bewerkbaar materiaal, waardoor het toepasbaar is in vele omstandigheden. Het kan gebruikt worden voor hang – en bakgoten, afvoerbuizen, bekleding voor daken en gevels…

Waarom zink?

Zink heeft een lange levensduur, is zeer onderhoudsvriendelijk én is beschikbaar in verschillende kleuren. Dankzij het uitgebreide gamma is het mogelijk om zink te combineren met verschillende stijlen en gevels. Daarnaast geeft het gebruik van zink een mooie toets aan het uitzicht van je woning. Zink is heel soepel en beweeglijk, het geeft je dus de mogelijkheid om het op verschillende manieren af te werken. Daarnaast is het volkomen waterdicht, wat een groot voordeel is ten opzichte van de andere materialen.

zinkwerk     zinkwerk

Andere materialen voor dakgoten  en -randen

Liever geen zinkwerk voor je dakgoten en -randen? Dat kan! Bij Allrenodak werken we ook met andere materialen zoals: pvc, koper, lood, aluminium… Contacteer ons gerust over de verschillende materialen en wij staan je graag bij met meer informatie en advies.

TOP