FORGOT YOUR DETAILS?

Dakwerken

Dakrenovatie voor je bestaande woning?

Geef je huis opnieuw de perfecte uitstraling…

Een dakrenovatie verhoogt de kwaliteit en de levensduur van je woning. Het zorgt voor een betere isolatie en waterdichtheid. Daarnaast is je dak is maar al te vaak een belangrijk onderdeel in het uitzicht van je woning. Een grondige renovatie van je dak zorgt er al snel voor dat je woning er terug fris en netjes uitziet. Bij Allrenodak verlossen we je van al je dakproblemen en verfraaien we je woning!

Wat met mijn dak?

Bij Allrenodak weten we dat elke woning en elk dak helemaal verschillend is. Om de juiste oplossing te vinden voor je dak kan je dus maar best in zee gaan met een team van echte specialisten. Daarnaast staan we je bij met een uitgebreid advies over hoe je je dak kan renoveren.

Wil je een volledig nieuw dak? Dat kan! Je kan kiezen voor een volledige renovatie waarbij we je dak terug opbouwen van A tot Z. Daarnaast kan je ook voor een zeer eenvoudige oplossing gaan, namelijk een overzetdak. In enkele stappen en over een zeer korte tijdsperiode hangt er immers al een volledig nieuw dak boven je hoofd!

Kleine dakwerken? Is je dak nog in goede staat maar heeft het enkele kleine gebreken? Ook dan kan je perfect terecht bij Allrenodak! Dakranden en dakgoten kunnen opnieuw geïmplementeerd of hersteld worden. Je kan daarbij rekenen op een uitgebreid aanbod van materialen: pvc, aluminium, zink, koper… Daarbij zijn we gespecialiseerd in zinkwerken. Met kwalitatief hoogstaande materialen zorgen we ervoor dat uw dakgoten – en randen terug perfect in orde zijn.

Een dak voor je nieuwbouwwoning?

Kies voor een dakspecialist op maat!

Allrenodak verzorgt ook daken van nieuwbouwwoningen. Je dak is één van de belangrijkste onderdelen van je nieuwe woning. Het zorgt er immers voor dat alles droog en warm blijft. Daarnaast bepaalt het de kwaliteit en levensduur van je huis. Kiezen voor Allrenodak is daarom kiezen voor een echte specialist, die je adviseert en begeleid in het bouwen van het perfecte dak voor je nieuwbouwwoning.

Plat of hellend dak?

Bij ons kan je terecht voor zowel platte als hellende daken. We maken daarbij gebruik van verschillende materialen. Voor platte daken kan je bij ons terecht voor EPDM of roofing. Voor zowel platte als hellende daken kijken we samen met u naar de verschillende mogelijkheden en materialen die het best bij uw nieuwe woning passen. Daarnaast geven we u info en advies over de verschillende opties. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste beslissing.

Premies

Vergeet zeker niet dat er tal van premies en subsidies te verkrijgen zijn voor een gehele of gedeeltelijke dakvernieuwing van je woning. Een kort overzicht van de belangrijkste premies kan je hier terugvinden.

Kies voor Allrenodak!

Onze jarenlange ervaring heeft er toe bijgedragen dat we gespecialiseerd zijn in zowel platte- als hellende daken. Bij ons zijn alle dakwerken steeds op maat van de klant. Neem contact met ons op een vraag naar een eerste vrijblijvend advies en prijsofferte.

Ben je niet meteen op zoek naar een renovatie maar wil je liever je dak ontmossen, reinigen en/of coaten? Neem eens een kijkje op www.ardontmossen.be

TOP